UL CSA Panelshop - TELE besturingstechniekUnderwriters Laboratories (UL) - TELE besturingstechniekUL CSA Panelshop - TELE besturingstechniek

UL/CSA Panelshop

Naast specialist in het bouwen van paneelkasten voor de Europese markt, mogen wij ons ook specialist voor de Amerikaanse en Canadese markt noemen. Als gecertificeerd UL/CSA panelshop hebben de normen en richtlijnen die hier gevraagd worden geen geheimen voor ons.
Wilt u uw machines exporteren naar de Verenigde Staten of Canada, dan is het noodzakelijk dat de besturingspanelen volgens de UL/CSA normering zijn gemaakt. Machines die niet voldoen aan het keurmerk, mogen niet in de VS en Canada worden ingezet.

UL/CSA gecertificeerd

Als TELE Besturingstechniek hebben wij de UL certificering en CSA certificering. Dit betekent dat zowel onze engineers als monteurs werken volgens de strenge eisen die deze certificering met zich meebrengen.

Underwriters Laboratories (UL)

Bij de UL certificering is (brand)veiligheid en prestatievermogen van groot belang. Als uw producten dus voldoen aan de UL-normering, dan voldoen ze aan de strengste eisen op dit gebied.
Bij TELE Besturingstechniek bouwen wij volgens de UL508a normen.

Contact met TELE besturingstechniek

Contact

Canadian Standard Association (CSA)

Producten die in Canada verhandeld worden moeten voldoen aan de Canadese wetgeving inzake productveiligheid. Maar ook in Noord-Amerika is de CSA-normering steeds belangrijker geworden.
Waar UL en CSA eerder concurrenten waren, zijn hun testen en certificaten tegenwoordig op elkaar afgestemd.

Team van specialisten

Binnen TELE Besturingstechniek hebben wij een team samengesteld dat speciaal opgeleid is om te werken volgens de UL- / CSA-normeringen. Twee van onze engineers en een groep van vijf van onze werkplaatsmedewerkers kennen alle ins- en outs van de normeringen en richtlijnen.
Al tijdens de engineeringsfase (en eigenlijk ook al tijdens de offertefase) houden zij rekening met de richtlijnen en normeringen die gelden voor de markt waarvoor de machine wordt ontwikkeld.
Iedere drie maand krijgen wij een audit, waarin wordt gecontroleerd of wij volgens de exacte richtlijnen werken. Tot nu toe hebben wij deze audit altijd met verve doorstaan en uiteraard zorgen wij ervoor dat dit zo blijft.

Wilt u meer informatie over de UL/CSA normering, of wilt u weten wat TELE Besturingstechniek voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024

en_GB