Engineering & paneelbouw

Bij TELE besturingstechniek zijn wij er voor de machinebouwer. De machinebouwer die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige schakelkasten en besturingspanelen. Om de machinebouwer te ontlasten, kunt u bij ons terecht voor het traject van A tot Z. Van het ontwerp (engineering) tot de montage van de panelen op locatie. Hierbij werken wij altijd volgens de laatste norm- en regelgeving, zowel voor de Europese als Amerikaanse / Canadese markt.

Op de afdeling engineering bij TELE werken ervaren engineers die complete besturingspanelen kunnen ontwerpen, doorrekenen en uitwerken. Al in de offertefase gaan de hersens van de  engineers werken; alles met als doel een kwalitatieve en efficiënte oplossing te bedenken.

Iedere machinebouwer kan bij TELE besturingstechniek terecht, zowel voor seriematige paneelbouw als voor special producties. Onder andere in de sectoren food, industrie, proces industrie en voor speciaal machinebouw.

EPLAN en Pro Panel

Bij TELE besturingstechniek werken wij met de nieuwste 3D engineering tools. Voornamelijk EPLAN met Pro Panel wordt dagelijks gebruikt door onze engineers. Waarom? Omdat het met dit programma mogelijk is om een virtueel prototype te ontwikkelen. Dit heeft als voordeel dat het direct inzichtelijk wordt of een ontwerp uitvoerbaar is.

Engineering
EPLAN en Pro Panel
Ontzorgen van A tot Z
Ervaren team
Europa, Amerika en Canada
Engineer Hengelo besturingstechniek
Engineering & Paneelbouw Tele Besturingstechniek
Engineer TELE Hengelo
Engineering & Paneelbouw Tele Besturingstechniek

Werkwijze TELE Besturingstechniek

Nadat de engineers het prototype ontworpen hebben, gaat dit (na goedkeuring van de klant) naar onze werkplaats. Hier wordt de schakelkast of het besturingssysteem ontwikkeld, uiteraard in nauw overleg met de engineers. En als het product af is, dan zijn we er nog niet. Een speciaal opgeleide testengineer gaat dan aan de slag. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en door grondig te testen, is de foutmarge van onze producten nihil.
Indien gewenst verzorgen wij de installatie van panelen bij u op locatie.

EPLAN engineers

Bij TELE besturingstechniek zijn wij trots op ons team. Onze ervaren project engineers Tom ten Veldhuis, Sjoerd Bouhuis en Robin Biesaart staan dagelijks voor u klaar. Heeft u vrijblijvend een vraag aan hen? Neem dan gerust contact met ze op!

Dit is TELE besturingstechiek

Wij denken mee met de machinebouwer, van offerte-fase tot oplevering

Wij leveren volgens afspraak en staan altijd vooraan mocht er toch iets mis gaan

Door een gestructureerd proces en grondig testen beperken wij onze foutmarge tot nihil

Wij durven te investeren in het vergaren van grondige kennis van de markt, opleiding en automatisering en robotisering

Start typing and press Enter to search