TELE besturingstechniek HengeloPaneelbouw - TELE besturingstechniek

Seriebouw

Wat maakt TELE besturingstechniek bijzonder? Dat wij met passie werken aan maatwerk oplossingen, maar ook een speciaal team hebben ingericht dat niets liever doet dan seriematige producties neer te zetten.
Het is immers zo dat niet alle besturingen uniek zijn. Voor veel oplossingen is een eenvormige toepassing van besturingseenheden toereikend. Ook dan denkt TELE besturingstechniek graag met u mee, om de meest efficiënte én (kostentechnisch) interessante oplossing neer te zetten.

Seriematige bouw – de aanpak

Bij seriematige bouw is een goede voorbereiding van groot belang. Uiteindelijk moet er een veelvoud van dezelfde besturingskasten ontstaan en dit biedt schaalvoordelen als het voorwerk perfect wordt uitgevoerd. Ons team is hier op voorbereid en brengt in het offertetraject al in kaart welke voordelen er allemaal te behalen zijn. Het productieproces is zeer efficiënt ingericht en wordt bevorderd door het gebruik van speciale draadverwerkingsgereedschappen.

Contact met TELE besturingstechniek

Contact

Opleiding en ontwikkeling

Naast een jarenlange ervaring in het neerzetten van seriematige producties, zorgt de tijd die wij in opleiding en ontwikkeling van ons team steken ook voor voordelen. De markt waar wij ons in bevinden gaat snel, de technische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden. Toch zorgen wij er bij TELE altijd voor dat het team volledig up-to-date is. Alleen dan kunnen wij het productieproces zo efficiënt mogelijk optimaliseren. En dat is zowel leuk voor onszelf als voor onze klant!

Testen

Ook voor seriematige ontwikkeling van besturingskasten geldt dat geen enkele kast de deur uit gaat voordat deze grondig is getest in onze speciaal hiervoor ingerichte testruimte. Onze testengineer test alle facetten van de kast volgens een vooraf vastgesteld FAT-document, waardoor wij met trots mogen zeggen dat het foutpercentage nihil te noemen is.

Bij TELE combineren wij onze Twentse nuchterheid en aanpakkersmentaliteit met opleiding en ontwikkeling, wat voor onze klanten resulteert in schaalvoordelen en kwaliteit. Benieuwd welke kosten- en tijdsbesparing wij voor u kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024

nl_NL