Specialist in Engineering en PaneelbouwTELE besturingstechniek HengeloTELE besturingstechniek

Projecten

Een greep uit onze projecten

Iedere dag zijn wij weer bezig met hele mooie projecten. Volledig maatwerk, in seriebouw, inclusief montage.. En natuurlijk zijn er projecten die wij graag met u delen. Op deze pagina kunt u enkele van de projecten vinden waar wij de afgelopen tijd vol trots aan hebben gewerkt!

TELE besturingstechniek en Bright Biomethane: samen de Amerikaanse markt veroveren

Soms heb je van die klanten, partijen die je eigenlijk meer als samenwerkingspartner ziet, waarmee je iedere keer weer naar een hoger niveau toe werkt en waar je echt positieve energie van krijgt. Bright Biomethane is één van die klanten. En omdat wij deze samenwerking graag wat verder wilden uitlichten, spraken wij met Bert Schuite – Team Manager Automation bij Bright.

Project bekijken

Lift radartoren Maasvlakte

Een mooie samenwerking tussen TELE besturingstechniek en De Jong Liften.. Samen hebben wij er voor gezorgd dat de goederen- / personenlift in de nieuwe radartoren op de Maasvlakte voor heel veel gemak gaat zorgen. 

Project bekijken

Tunnels in Brussel

TELE besturingstechniek en Zitron hebben de handen ineengeslagen. Een mooie samenwerking die heeft geresulteerd in de revisie van de tunnelventilatie van diverse tunnels. 

Project bekijken

Contact met TELE besturingstechniek?

Contact

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2023