Oplossingen - TELE besturingstechniekTELE besturingstechniek HengeloTELE besturingstechniek

Oplossingen

Oplossingen voor de machinebouwer

TELE besturingstechniek is er voor de machinebouwer, de machinebouwer die de engineering en paneelbouw uitbesteedt. In welk marktsegment de machinebouwer zich bevindt is voor TELE onbelangrijk. Doordat zowel seriematig bouwen als special producties tot de specialiteiten behoren, zorgen onze engineers altijd voor een passende installatie.
Er zijn wel marktsegmenten die wij even willen uitlichten, gewoon omdat we er met veel plezier voor werken en we een grote klantenkring hebben binnen deze segmenten.

Food

Verpakken, reinigen, koelen, verwarmen, brouwen, enkele termen die in de food processing markt heel belangrijk zijn. Een zeer diverse markt met allerlei toepassingen, die vrijwel altijd een andere elektrotechnische installatie nodig hebben. Hoe complexer, hoe uitdagender. Onze engineers hebben altijd de oplossing.

Industrie

Binnen de industrie is mechanisering en automatisering van groot belang! Daar draagt TELE besturingstechniek graag haar steentje aan bij. Zowel in seriematige- als in special productie, zorgen wij ervoor dat de machinebouwer binnen de industriële markt niet stil hoeft te staan. Constant gaan wij mee in ontwikkelingen in de markt en kunnen wij op basis van onze ruime ervaring binnen de markt efficiënte adviezen geven. Doordat wij met EPLAN met Pro Panel werken maken wij direct inzichtelijk of een ontwerp uitvoerbaar is.

 

Procesindustrie

Chemische, biochemische, mechanische en fysische processen, de markt voor de procesindustrie is een complexe. Iedere keer als wij hiervoor een aanvraag binnen krijgen, komt er een glimlach op ons gezicht. Gewoon omdat het zo veel voldoening geeft als wij de machinebouwer in de procesindustrie kunnen ontzorgen en dat we weten dat er straks een beest van een machine staat, waar wij ook een bijdrage aan hebben mogen leveren.

Speciaal machinebouw

Door de ontwikkeling van allerlei machines wordt de wereld steeds een stukje slimmer. Dit betekent dat ook wij mee moeten gaan in de ontwikkelingen in de markt. Hier spelen wij op in door oplossingen te bieden voor speciale machinebouw. Van elektrotechnische installaties voor laadpalen tot besturingspanelen voor de steeds gekker wordende kermis attracties. Van oplossingen voor 3D printers tot biogas installaties. Bij TELE zorgen wij ervoor dat onze kennis up-to-date is en dat we voordat de eerste vraag komt al voorbereid zijn op het antwoord.

Contact met TELE besturingstechniek?

Contact

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024

nl_NL