Paneelbouw - Seriematig en MaatwerkTELE besturingstechniek Hengelo

Missie, visie & kernwaarden

Dit is TELE!

Wij zijn meer dan woorden op papier, wij houden van waarmaken en doen dat ook graag. Toch willen wij u onze missie, visie en kernwaarden niet onthouden. Als u met een partij gaat samenwerken, wilt u immers weten met wie u te maken heeft. Wij denken graag met u mee!

TELE besturingstechniek is met de paneelbouw / engineering oplossingen die geboden worden de flexibele schil voor de machinebouwer in alle marktsegmenten, die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare seriematige en/of speciale (maatwerk) oplossingen.

Wat is onze missie

Hoe zien wij onze toekomst (visie)

Door constant focus te houden op ontwikkeling, automatisering en robotisering streeft TELE besturingstechniek ernaar het beste product te bieden voor haar klanten en weet het voor ieder vraagstuk een oplossing te bieden. Met een professioneel, betrouwbaar en betrokken team dat constant bezig is de hoogste kwaliteit te leveren.

Contact met TELE besturingstechniek

Contact

Wat streven wij iedere dag weer na (kernwaarden)

Betrokken

Wij vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken. Wij voeren niet alleen maar uit wat er gevraagd wordt, maar denken ook mee in betere / goedkopere oplossingen (ook in offerte fase). Wij zijn flexibel en gaan waar mogelijk altijd mee met de wensen van de klant. Én niet onbelangrijk, onze klanten kunnen bij de hele organisatie terecht.

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken na, leveren Just in Time en informeren onze klanten over de vorderingen binnen een project. Wij doen altijd wat we hebben beloofd en mochten er dan toch problemen zijn, dan zorgen we direct voor een oplossing.

Kwaliteit

Al onze producten worden ontwikkeld volgens de (wettelijke) richtlijnen, normen en voorschriften. Waarbij altijd gewerkt wordt in een gestructureerd proces. Geen product gaat de deur uit voordat het grondig getest is door een speciaal opgeleide testengineer, die hiervoor gebruik maakt van geavanceerde testapparatuur. De foutmarge is hiermee beperkt tot nihil.

Kennis en innovatie

Wij lopen constant voorop bij ontwikkelingen in de markt. Zowel bij onze eigen productieprocessen als bij ontwikkelingen in de markt van de machinebouwers in alle marktsegmenten. Dagelijks wordt er geïnvesteerd in het verbeteren van onze processen door onder andere 3D engineering, automatisering en robotisering.

TELE besturingstechniek

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024

nl_NL