TELE besturingstechniek HengeloPaneelbouw - TELE besturingstechniek

Paneelbouw

Met ruim 40 jaar ervaring in de paneelbouw, is TELE besturingstechniek de specialist in de ontwikkeling van diverse schakelkasten en besturingspanelen (elektrotechnische en pneumatische besturingen). Of het nu gaat om seriematige paneelbouw of special producties, wij helpen u graag.
De panelen worden volledig naar uw wens gebouwd, waarbij wij al in de offerte fase meedenken om het ontwerp kwalitatief en efficiënt te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor TELE besturingstechniek als uw partner voor paneelbouw? Wij zijn flexibel, werken volgens de laatste normen, zijn zeer betrokken in het proces en leveren kwaliteit en Just in Time (altijd, zonder enige uitzondering). Bovendien hebben wij een goed opgeleid en ervaren team engineers in ons team, dat altijd voorop loopt qua kennis.
Wij werken niet alleen voor de Europese markt, maar hebben ons ook gespecialiseerd in de Amerikaanse en Canadese markt (UL/CSA).

Het gehele paneelbouw proces wordt in Hengelo voor u uitgevoerd. Van het ontwerp van de schakelkasten en besturingspanelen, tot de ontwikkeling ervan. Testen is voor ons erg belangrijk. Geen product gaat de deur uit voordat het grondig getest is door een speciaal opgeleide testengineer, die hiervoor gebruik maakt van geavanceerde testapparatuur.

Contact met TELE besturingstechniek

Contact

NEN 60204 en NEN 61439

Wij werken volgens de machinerichtlijn NEN-EN-IEC 60204 en de laagspanningsrichtlijn NEN-EN-IEC 61439. Door ons te specialiseren in NEN 60204 worden de jongste innovatieve industriële installatietechnieken nog beter toepasbaar. Dat maakt hogere productierendementen haalbaar, met behoud van het in wet- en regelgeving vereiste niveau van veiligheid.
De normen die vallen binnen NEN 61439 geven belangrijke voorschriften voor het bouwen en ontwerpen van veilige schakel- en verdeelinrichtingen.

Paneelbouw Hengelo

TELE besturingstechniek is paneelbouwer en engineering specialist in Hengelo Overijssel. Uiteraard zijn wij er voor de machinebouwers in heel Nederland en daar buiten, toch zijn wij trots op onze Twentse roots. Wij weten van aanpakken en gaan geen uitdaging uit de weg. Ons team komt uit Hengelo en omstreken en heeft dezelfde aanpakkersmentaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ook als u op (zeer) korte termijn een oplossing nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024

nl_NL