Werken bij TELE besturingstechniek

Welkom bij TELE besturingstechniek! Dé paneelbouw & engineering specialist uit Hengelo (Overijssel). Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s! Benieuwd of werken bij TELE besturingstechniek wat voor jou is? Lees dan snel verder!

Wie is TELE besturingstechniek

TELE besturingstechniek is de (hardware) engineering & paneelbouw specialist die al sinds 1977 bestaat en in de loop der tijd behoorlijk gegroeid is. In 2019 is de werkplaats bijna verdubbeld in ruimte, wat er voor zorgt dat er meer ruimte is om te ontwikkelen en innoveren én bovendien plek is voor nieuwe collega’s.

Hecht en gedreven team

Bij TELE besturingstechniek werken we met een team van 25 personen. Van jong tot wat ouder, van starter tot heel ervaren, mannen en vrouwen en in veel verschillende functies. Receptie, engineering, bedrijfsleiding, paneelbouwers, test engineers, de chef werkplaats, waar zouden wij zonder hen zijn! Wij vinden het dan ook heel belangrijk om als team aan de slag te gaan en te opereren. Zonder elkaar zijn we nergens en dat merk je terug in gedrevenheid dat ons hechte team uitstraalt.

Vacatures
Hecht team
Samenwerken
Leren van collega’s
TELE Besturingstechniek Hengelo - Transport
Secretariaat TELE Hengelo
TELE hengelo
Engineer Hengelo besturingstechniek

Leren van ervaren collega’s

Wij zijn regelmatig op zoek naar ervaren collega’s, maar bieden ook zeker de ruimte aan starters en carrière switchers. De mix van ervarenheid en een frisse blik maakt juist dat we samen vrijwel altijd tot een goede oplossing kunnen komen. Vanzelfsprekend staan de ervaren collega’s vooraan als er een nieuwe collega start. De fijne kneepjes van het vak worden zo binnen mum van tijd overgebracht en nieuwe collega’s groeien in hun functie.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij maken graag kennis met gedreven en enthousiaste mensen die ons bedrijf willen komen versterken. Ben jij de enthousiaste collega die graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze producten en ons bedrijf? Bekijk dan snel welke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben!

Dit is TELE besturingstechiek

Wij denken mee met de machinebouwer, van offerte-fase tot oplevering

Wij leveren volgens afspraak en staan altijd vooraan mocht er toch iets mis gaan

Door een gestructureerd proces en grondig testen beperken wij onze foutmarge tot nihil

Wij durven te investeren in het vergaren van grondige kennis van de markt, opleiding en automatisering en robotisering

Start typing and press Enter to search