UL CSA Panelshop - TELE besturingstechniekUL CSA Panelshop - TELE besturingstechniekEngineering en Paneelbouw - TELE besturingstechniek

Werken bij TELE besturingstechniek

Wie is TELE besturingstechniek

TELE besturingstechniek is de (hardware) engineering & paneelbouw specialist die al sinds 1977 bestaat en in de loop der tijd behoorlijk gegroeid is. In 2019 is de werkplaats bijna verdubbeld in ruimte, wat er voor zorgt dat er meer ruimte is om te ontwikkelen en innoveren én bovendien plek is voor nieuwe collega’s.

Hecht en gedreven team

Bij TELE besturingstechniek werken we met een team van 25 personen. Van jong tot wat ouder, van starter tot heel ervaren, mannen en vrouwen en in veel verschillende functies. Receptie, engineering, bedrijfsleiding, paneelbouwers, test engineers, de chef werkplaats, waar zouden wij zonder hen zijn! Wij vinden het dan ook heel belangrijk om als team aan de slag te gaan en te opereren. Zonder elkaar zijn we nergens en dat merk je terug in gedrevenheid dat ons hechte team uitstraalt.

Leren van ervaren collega’s

Wij zijn regelmatig op zoek naar ervaren collega’s, maar bieden ook zeker de ruimte aan starters en carrière switchers. De mix van ervarenheid en een frisse blik maakt juist dat we samen vrijwel altijd tot een goede oplossing kunnen komen. Vanzelfsprekend staan de ervaren collega’s vooraan als er een nieuwe collega start. De fijne kneepjes van het vak worden zo binnen mum van tijd overgebracht en nieuwe collega’s groeien in hun functie.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij maken graag kennis met gedreven en enthousiaste mensen die ons bedrijf willen komen versterken. Ben jij de enthousiaste collega die graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze producten en ons bedrijf? Bekijk dan snel welke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben!

Benieuwd naar onze vacatures?

Vacatures bekijken

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024