Maatwerk oplossingen - TELE besturingstechniekMaatwerk besturingssystemen- TELE besturingstechniekSpecial producties - TELE besturingstechniek

Maatwerk besturingssystemen

TELE besturingstechniek is de (hardware) engineering & paneelbouw specialist uit Hengelo (OV). Dat specialisme behouden wij door altijd bezig te zijn met opleiding en ontwikkeling. Wij doen er alles aan om de kennis van ons team altijd up-to-date te houden en wij zorgen ervoor dat er gewerkt wordt met de nieuwste apparatuur en technieken.

Wij ontzorgen de machinebouwer door de ontwikkeling van de besturingssystemen op ons te nemen. Dit doen wij in zowel seriematige producties als in maatwerk oplossingen (specials). Voor beide draaien wij onze hand niet om, maar als wij een maatwerk besturingssysteem mogen ontwikkelen gaat ons hart wel een klein beetje extra kloppen.

Special productie – de aanpak

Hoe mooi is het om een complexe vraag om te zetten in een productieschema voor het besturingssysteem dat voldoet aan de wensen van onze klant. Vraag het onze engineers en ze gaan stralen. Al in de offertefase denken wij mee met onze klant en ervaart de klant de expertise van ons team. Met behulp van ons engineeringspakket E-plan, het 3d ontwerpen via pro-panel en de nodige kennis en ervaring zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardige maatwerk besturingssystemen. Indien gewenst verzorgen wij ook de montage op locatie, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Contact met TELE besturingstechniek

Contact

Testen en kwaliteit

In onze compleet vernieuwde werkplaats heeft ons productieteam alle ruimte om de special in elkaar te zetten. Hierbij wordt de engineer uiteraard nauw betrokken, zodat de wens van de klant goed wordt overgebracht.
Wat maakt het werk van TELE besturingstechniek bijzonder? Naast dat wij veel aandacht besteden aan opleiding van ons team en ontwikkeling in apparatuur, gaat er bij ons geen besturingskast de deur uit voordat deze grondig getest is. Vooral bij maatwerk oplossingen is dit van groot belang. Onze testengineer test alle facetten van de kast en gaat door totdat hij er zeker van is dat wij een kwalitatief hoogwaardig product kunnen leveren, dat voldoet aan de gestelde wensen. Wij zijn dan ook trots dat onze foutmarge vrijwel te verwaarlozen is.

De allergoedkoopste zijn wij niet als het gaat om de ontwikkeling van specials (de duurste overigens ook zeker niet). Echter zorgen wij er wel voor dat er een kwalitatief hoogwaardig besturingssysteem geleverd wordt en niet onbelangrijk, dat u ontzorgd wordt. Vanaf de offertefase tot aan de levering / montage van de maatwerk besturingskasten, wij staan nooit stil en denken altijd met u mee.

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024