Paneelbouw: de sleutel tot efficiënte besturingssystemen

Welkom bij TELE besturingstechniek

Dé autoriteit op het gebied van paneelbouw in Hengelo (en uiteraard werken wij in een veel breder gebied). Als toonaangevend bedrijf hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van hoogwaardige elektrische paneeloplossingen voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om kleine bedieningspanelen of complexe besturingskasten, wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in paneelbouw.

Wat is paneelbouw?

Paneelbouw vormt het fundament van moderne besturingssystemen. Het omvat het ontwerp, de assemblage en het testen van elektrische panelen die essentieel zijn voor het beheersen en regelen van diverse processen in industriële omgevingen. Deze panelen bevatten vaak een scala aan componenten zoals schakelaars, relais, PLC’s (Programmable Logic Controllers), en andere elektronische apparaten die nauwkeurige controle en monitoring mogelijk maken.

Onze expertise in paneelbouw

Bij TELE Besturingstechniek streven we ernaar om op maat gemaakte paneeloplossingen te bieden die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Onze deskundige technici en ingenieurs beschikken over de kennis en vaardigheden om hoogwaardige panelen te ontwerpen en te bouwen die voldoen aan de strengste normen en specificaties.

Onze paneelbouwdiensten:

  1. Ontwerp op maat: We werken nauw samen met onze klanten om een grondig inzicht te krijgen in hun vereisten en specificaties, waarna we op maat gemaakte paneelontwerpen creëren die voldoen aan hun unieke behoeften.
  2. Assemblage en fabricage: Onze ultramoderne productiefaciliteit is uitgerust met geavanceerde apparatuur en gereedschappen, waardoor we efficiënt en nauwkeurig hoogwaardige panelen kunnen assembleren en produceren.
  3. Testen en kwaliteitsborging: Elk paneel dat onze faciliteit verlaat, ondergaat uitgebreide tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.
  4. Installatie en inbedrijfstelling: Onze ervaren technici zorgen voor een vakkundige installatie en inbedrijfstelling van de paneeloplossingen op locatie, waarbij ze streven naar een naadloze integratie met bestaande systemen.

Waarom kiezen voor TELE besturingstechniek?

  1. Ervaring en expertise: Met tientallen jaren ervaring in de industrie hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd in het leveren van hoogwaardige paneeloplossingen aan diverse sectoren.
  2. Kwaliteit en betrouwbaarheid: We streven voortdurend naar excellentie in alles wat we doen, van ontwerp tot installatie, en garanderen daarbij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten.
  3. Maatwerk oplossingen: We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte paneeloplossingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten.
  4. Klantgerichte aanpak: Bij TELE Besturingstechniek staat de tevredenheid van onze klanten altijd centraal. We streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met elke klant door uitstekende service en ondersteuning te bieden gedurende het gehele project.

Neem contact met ons op!

Klaar om uw paneelbouwproject naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met TELE Besturingstechniek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelen op het gebied van besturingstechniek. Onze deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Contact met TELE besturingstechniek?

Contact

Dit is TELE besturingstechniek

Betrokken
Betrouwbaar
Kwaliteit
Innovatie

© TELE besturingstechniek B.V.  -  2024